11 Ağustos 2012 Cumartesi

ÇOCUKLAR İÇIN GÜVENLI EVLER

Evdeki birçok şey küçük çocuklar için tehlikeli olabilir. Elektrik prizleri veya sivri köşeler çocukların acı çekmesine neden olabilir. Önereceğimiz bazı ürünlerle güvenli bir ortam oluşturabilirsiniz.
Küçük ve yaramaz çocukların tehlike noktalarından biri klozet kapaklarıdır. Kapağın açılmasını engelleyen plastik alet güvenliği arttırmanızı sağlayacaktır
Her tür kapının siz istemedikçe açılmamasını saplayan kapı kilitleri kapının dışarıdan açılmamasını sağlar ve böylelikle sizin istemediğiniz odalara çocuklarınız giremez.
Çocuklarını ilgisini en çok çeken ve bir o kadar da tehlikeli yer prizlerdir. Plastik bir mekanizmayı fiş takar gibi prize takarsanız çocuklarınız parmaklarını prize sokamazlar. Bu alet parmaklarını prize sokmalarından onları alıkoyacaktır.
Dolap kapılarının açılmasını engelleyen dolap kapı kilidi sayesinde çocuklarınız dolap kapılarıyla oynamaktan vazgeçecektir.
Eğer mobilyalarınızın kenarı sivriyse o köşeleri bant yardımıyla pamukla bantlamanızda fayda vardır. Böylelikle oraya çarpsalar bile canları acımayacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Web Hosting Bluehost